Επιστροφές


Στα είδη που έχουν παραχθεί κατ’ εντολή του πελάτη επιστροφές ή αλλαγές δεν γίνονται δεκτές.

Έχετε το δικαίωμα για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από το courier στην απόδειξη παραλαβής.

Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερών τότε η CAAN HELLAS δύναται να μην την αποδεχτεί.

Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής – αλλαγής, θα πρέπει:

  1. Να συμπληρώσετε και να αποστείλετε τη “Φόρμα Αλλαγής / Επιστροφής Προϊόντων” που μπορείτε να εκτυπώσετε εδώ.
  2. Να αποστείλετε τα προϊόντα στην άρτια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε δηλαδή να είναι πλήρη, χωρίς φθορές και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις των προϊόντων, εντός της συσκευασίας που τα παραλάβατε.

Τα προϊόντα επιστρέφονται από εσάς αποκλειστικά με την μεταφορική courier που τα παραλάβατε (Speedex).

Μεταφορικά Έξοδα

Οι επιστροφές – αλλαγές γίνονται αποκλειστικά με την μεταφορική courier που παραλάβατε (Speedex) και πάντα με χρέωση παραλήπτη, δηλαδή της CAAN HELLAS.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει άλλη μεταφορική εταιρεία, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Επιστροφές – Αλλαγές με άλλη μεταφορική εταιρεία και χρέωση της CAAN HELLAS, δεν θα παραλαμβάνονται.

Οι επιστροφές μπορούν επίσης να γίνουν απευθείας στο κατάστημα της CAAN Λεωφ. Εθ. Αντιστάσεως 215, Καισαριανή 161 22.

  • Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της CAAN HELLAS, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό το οποίο πλήρωσε ο πελάτης.
  • Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της CAAN HELLAS, τα έξοδα επιστροφής αφαιρούνται από το επιστρεφόμενο ποσό και ανέρχονται στα 5€.

Οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.  

Αλλαγές


Η πρώτη αλλαγή γίνεται πάντα δωρεάν, χωρίς χρέωση του πελάτη. Για κάθε επόμενη αλλαγή που αφορά την ίδια παραγγελία, υπάρχει χρέωση 4,90€ για κάθε νέα αποστολή. Εάν βρίσκεστε εντός Αττικής, μπορείτε να κάνετε την αλλαγή σας στο κατάστημα μας Λεωφ. Εθ. Αντιστάσεως 215, Καισαριανή 161 22 με τα απαραίτητα παρασταστικά (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο), χωρίς χρέωση.

Επιγραμματικά η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής
  • το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί
  • το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο, κ.ο.κ)

Σημαντικό


Για λόγους υγιεινής δεν επιστρέφονται προϊόντα που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική υγιεινή του ανθρώπου. Κάποια από αυτά είναι τα εξής:

  • Εσώρουχα
  • Μαγιώ (κάτω μέρος)
  • Κάλτσες